fbpx

Jobb Instabox

På språng med ett jobb inom logistik

Jobba på Instabox

Instabox är del av ett fenomen som vuxit explosionsartat under senare år. Allt fler upptäcker hur bekvämt det är att att handla på nätet och få varor levererade till ett utlämningsställe nära ens jobb eller bostad. Instabox har positionerat sig som ett budföretag i framkant vad gäller sådana leveranser. Företagets devis är dessutom “Sveriges okrångligaste frakt”.

Det är nog många som upplever det som extra smidigt att kunna hämta ut sina varor direkt ur ett förvaringsskåp (en box) med hjälp av en pinkod. Man slipper stå i kö för manuell utlämning på något serviceställe. Dessutom är Instabox utlämningsställen placerade där folk rör sig mest, i mataffärer och liknande. Smidigt, snabbt och enkelt.

Företaget grundades i Sverige år 2015 och har på endast den korta tid som gått vuxit sig utanför landets gränser. Nu finns Instabox även i Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna. Och resan slutar inte där och nu. I början av 2022 listades Instabox på tredje plats av de snabbast växande techbolagen i Europa!

 

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Ett växande företag med stort behov av personal

I takt med att efterfrågan på detta sätt att få varor levererade växer, så växer också företaget Instabox. Här finns många öppningar för jobb av flera olika typer. Om du letar efter ett extrajobb eller deltidsjobb så har du därför stora chanser att hitta det här. Det behövs nämligen ständigt folk för olika uppgifter. För att möjliggöra riktigt snabba leveranser så förekommer det också en hel del nattarbete. Med andra ord perfekt för dig som inte vill ha ett “vanligt” jobb som är uppstyrt i fråga om tid och plats.

Passar jobbet på Instabox för dig?

På Instabox välkomnas alla och ses för dem de är. Företaget drivs av innovationer och älskar att ligga i framkant så det är bra om även du gör det. Sitta still i båten (budbilen) är inget uttryck som passar här. När du får jobb hos Instabox, via oss, så blir du en del av en ständigt närvarande drivkraft och en ständig utmaning av den etablerade marknaden för frakt av konsumentvaror.

Vilka typer av jobb finns hos Instabox?

Det finns som sagt möjlighet till arbete hos Instabox för flera typer av personalkategorier. Här är några exempel:

Kundtjänst, deltid eller heltid
Budbilsförare med B eller C-kort, deltid eller heltid
Chaufför – CE- eller C-chaufför, deltid eller heltid
Lagerarbetare, deltid eller heltid, även nattarbete

Som chaufför hos Instabox kan du förresten vara extra stolt över att bidra till fossilfria leveranser, då inga fossila bränslen används alls på företaget.

Och framtiden?

Om du får en fot in genom extrajobb på Instabox och visar framåtanda och kompetens så är chanserna stora att du framöver kan erbjudas en fast anställning i företaget. Här finns också tjänster i den högre änden av löneskalan. Det besitts av de personer som arbetar aktivt med de innovationer inom logistik och frakt som säkerställer att företaget fortsätter att ligga i framkant.

Med tanke på företagets internationella expansion så kanske det till och med kan finnas möjlighet till utlandsjobb. Vem vet vart din start med extrajobb på Instabox kan leda dig?