fbpx

Jobba på AstraZeneca

Lagerjobb i spännande miljö

Sök lediga lagerjobb på AstraZeneca

Vill du vara en del av den innovativa och banbrytande läkemedelsbranschen? På Jobzone har du möjligheten att utforska spännande karriärmöjligheter på AstraZeneca i Södertälje.

Vi på Jobzone har regelbundet lediga lagerjobb på AstraZeneca för engagerade och kompetenta individer. Som en del av lagerteamet kommer du att vara ansvarig för att hantera och organisera läkemedelsprodukter och säkerställa en effektiv lagerhantering.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur är det att jobba på AstraZeneca?

Att jobba på AstraZeneca är en möjlighet att vara en del av ett världsledande företag inom läkemedelsbranschen. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande miljö där innovation och samarbete är i fokus. AstraZeneca strävar efter att skapa en inkluderande och stöttande arbetskultur där medarbetarnas utveckling och välbefinnande prioriteras.

Vad krävs för att få jobba på AstraZeneca?

För att bli en del av AstraZeneca-teamet krävs vanligtvis en relevant utbildning inom bioteknik, kemi, farmaci eller relaterade områden. Ytterligare kompetenser och erfarenheter inom läkemedelstillverkning och kvalitetskontroll kan också vara fördelaktiga.

Operatör på AstraZeneca

AstraZeneca erbjuder även möjligheter för operatörspositioner inom tillverkning och produktion av läkemedel. Som operatör spelar du en viktig roll i tillverkningsprocessen och är ansvarig för att övervaka och säkerställa att produktionslinjen fungerar smidigt och effektivt.

Vad gör en operatör på AstraZeneca?

Som operatör på AstraZeneca är dina huvudsakliga uppgifter att övervaka och utföra tillverkningsprocesser enligt föreskrivna riktlinjer och standarder. Det kan innebära att ställa in och övervaka maskiner, utföra kvalitetskontroller och dokumentera produktionsdata för att säkerställa att läkemedlen uppfyller kraven på kvalitet och säkerhet.

Utforska lediga jobb på AstraZeneca hos Jobzone

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär inom läkemedelsbranschen, titta närmare på våra lediga jobbannonser för AstraZeneca och skicka in din ansökan idag. Vi erbjuder spännande möjligheter och en stimulerande arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa och utvecklas i din roll på AstraZeneca.

Ta chansen att bli en del av AstraZeneca och bidra till att skapa en bättre hälsa för människor över hela världen med oss på Jobzone!