fbpx

Kundtjänstmedarbetare Borås

Jobzone söker kundtjänstmedarbetare i Borås

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag och vi hyr ut kunniga medarbetare till andra företag. Just nu söker vi dig som vill jobba på kundtjänst i Borås. Ett arbete inom kundsupport med jobb i Borås passar dig som vill ha ett tryggt heltidsjobb. Men också dig som studerar och behöver ett jobb vid sidan av studierna.

För att trivas med att jobba i kundtjänst i Borås måste du tycka om att prata med olika typer av människor. Då du är länken mellan företaget och kunderna behöver du vara serviceinriktad. Arbetar du inom kundtjänst och har ett jobb i Borås är oftast din huvudsakliga uppgift att svara på frågor om produkter och tjänster.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en kundtjänstmedarbetare i lön i Borås

Som anställd av Jobzone inom kundtjänst beräknas din lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär att du får en marknadsmässig lön i nivå med hur mycket dina kollegor tjänar på det företag som du är placerad hos.

För att kunna jobba i kundtjänst i Borås behöver du ingen särskild utbildning men det är bra om du är språkbegåvad och kan fler språk än svenska. Vill du arbeta inom kundsupport i Borås? Kontakta då Jobzone så hjälper vi dig vidare.