fbpx

Kundtjänstmedarbetare Eskilstuna

Kundtjänstmedarbetare sökes i Eskilstuna

Skulle du kunna tänka dig att jobba i kundtjänst i Eskilstuna? Din arbetsplats är då vanligtvis i en kundsupport eller callcenter på ett företag i Eskilstuna. Dina arbetsuppgifter är att svara på kundernas frågor om produkter och tjänster i telefon, chatt eller e-mail. Men du kan även arbeta med marknadsundersökningar och då är det istället du som kontaktar olika personer och målgrupper.

Exakt vilka arbetsuppgifter du har när du arbetar inom kundsupport med jobb i Eskilstuna
beror på vilken av Jobzones kunder du är placerad hos. Som bemanningsföretag hyr vi ut personal till några av Eskilstunas största företag. Är du intresserad av att arbeta med kundtjänst har Jobzone just nu lediga jobb Eskilstuna.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jag ska kunna jobba på kundtjänst i Eskilstuna?

För att du ska kunna jobba inom kundtjänst i Eskilstuna måste du vara serviceinriktad. Dina främsta arbetsverktyg är din röst, telefonen och datorn. Det krävs egentligen ingen särskild utbildning för att jobba i en kundtjänst, annat än att man ska ha gymnasiebehörighet. Men det är ett stort plus om man behärskar fler språk än svenska.

En kundtjänstmedarbetare har en genomsnittlig i lön på runt 24 000 kronor. Blir du anställd av Jobzone inom kundtjänst är det vi som betalar din lön när du lånas ut till ett företag i Eskilstuna.