fbpx

Kundtjänstmedarbetare Göteborg

Jobba som kundtjänstmedarbetare i Göteborg

Om du har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift, är bra på att lyssna och uppfatta andras önskemål och dessutom är tålmodig och serviceminded, så kan ett kundtjänstjobb vara något för dig. Hos oss på Jobzone hittar du ofta lediga jobb på kundtjänst i Göteborg.

Det fungerar som så att vi anställer personal för våra kunders räkning. När du blir anställd hos oss så blir du alltså uthyrd till någon av dem, som en slags konsult. När du jobbat där ett tag så kan det finnas god chans att din anställning går över till dem istället.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Att jobba med kundsupport i Göteborg

Att jobba i kundtjänst innebär att du fungerar som representant för företaget där du arbetar. De kunder eller andra som vill komma i kontakt med företaget gör detta genom dig. Därför är det väldigt viktigt för dig som vill jobba med kundtjänst i Göteborg att du alltid kan ge ett trevligt bemötande. Du måste också vara lyhörd för de önskemål och behov som den kontaktande personen för fram. Ditt sätt gentemot denne kan vara avgörande för vilka recensioner företaget får och om personen kommer att komma tillbaka som kund.

Du behöver dessutom vara bra på att arbeta vid dator, eftersom de företag som har en kundtjänst oftast använder särskilda datorsystem för att logga och följa upp ärenden. Rent praktiskt får du räkna med att sitta placerad tillsammans med andra som har samma arbetsuppgifter, i ett kontorslandskap eller liknande. Undantag finns förstås.

Det är däremot oftast inte nödvändigt att ha någon speciell utbildning för att jobba i kundtjänst. Undantaget är om jobbet innebär att du måste ha ingående kunskaper inom det som företaget erbjuder. Om du till exempel vill jobba med kundsupport inom data och IT så måste du naturligtvis vara väldigt kunnig i detta område.

Lön för kundtjänstmedarbetare

Snittlönen för de som jobbar med kundtjänst i landet ligger mitt emellan 25 000 och 30 000 kronor i månaden. Men, som alltid, så avgör din ålder, utbildning och erfarenhet hur stor din lön blir. Om du är ung, outbildad och utan erfarenhet så kan lönen alltså istället hamna runt 20 000 kronor i månaden.

Det är dessutom så att din lön, i en anställning hos oss på Jobzone, beräknas baserat på ett snitt för vad andra kundtjänstmedarbetare har i lön på det aktuella företaget. Detta görs enligt en princip som benämns genomsnittligt förtjänstläge och förkortas GFL.