fbpx

Kundtjänstmedarbetare Linköping

Ta jobb som kundtjänstmedarbetare i Linköping

Tycker du om att arbete med människor i din vardag? Har du en god språklig förmåga och är trevlig i ditt sätt att bemöta andra i alla situationer? Då kan jobbet som kundtjänstmedarbetare i Linköping vara intressant för dig!

Linköping är en stor stad med ett levande företagsliv. Här behövs det arbetskraft, inte minst inom kundsupport! Att jobba inom kundtjänst är ett spännande och varierande yrke med goda möjligheter att utvecklas inom yrkesrollen.

Sök din nya karriär via Jobzone. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som sätter människor i arbete. När du tar arbete via Jobzone får en trygg anställning i ditt nya jobb och en lön som är marknadsanpassad efter principen om genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan jobba i kundtjänst?

För att jobba på kundtjänst krävs normalt ingen speciell utbildning. Har man en utbildning inom ett serviceyrke, till exempel genom ett praktiskt yrkesgymnasium eller motsvarande är det ett plus, men normalt inget krav.

Istället är det de personliga egenskaperna som står i centrum när man söker jobb i kundtjänst. En kundtjänstmedarbetare ska kunna möta alla slags människor i alla slags tillstånd, glada, förvirrade som arga. En kundtjänstarbetare är en människokännare men samtidigt en saklig företrädare för företaget.