fbpx

Kundtjänstmedarbetare Malmö

Lediga jobb för kundtjänstmedarbetare i Malmö

Om du är intresserad av att jobba i kundtjänst så ska du se hit! Vi på Jobzone hanterar rekrytering och bemanning för många olika företag som har kundsupport i Malmö. Att jobba som bemanningspersonal kan vara en bra väg till en tillsvidareanställning på ett sådant företag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör man när man jobbar på kundtjänst i Malmö?

Att ha kundsupport som jobb innebär att ha kontakt med människor dagarna i ända. När du jobbar i kundtjänst fungerar du som företagets ansikte utåt och det ansiktet måste alltid le och vara trevligt. Även om kunden inte kan se dig så kommer det nämligen att märkas i din kommunikation i telefon eller på datorn.

Det du får göra varierar förstås beroende på vilket företag du arbetar för, men som regel handlar det om att hantera kunders och klienters förfrågningar, reklamationer och liknande. Detta kan du göra via e-post, chatt, på sociala medier eller via telefon.

Behöver man utbildning för att jobba med kundsupport?

Vanligtvis finns det inte några egentliga krav på utbildning. Det är istället din personlighet som är helt avgörande för om du passar för ett jobb med kundtjänst i Malmö. Men det finns förstås undantag. Ett sådant är ifall du ska ge support inom något särskilt tekniskt område, till exempel gällande en viss typ av utrustning eller gällande IT. Om du ska bli anställd för att jobba med något sådant så behöver du ha en relevant utbildning i bagaget.

Även om ett ordinärt jobb i kundtjänst inte ställer höga krav på utbildning så bör du dock ha god datorvana. Detta på grund av att man vanligtvis använder anpassade datorprogram för arbetet. Du behöver också vara bra på såväl svenska som engelska för att kunna ge klara och tydliga besked både i tal och skrift. Och emellanåt kan jobbet vara stressigt, så att kunna prestera under sådana förhållanden är en stor fördel.

Lön för medarbetare inom kundtjänst

Som kundtjänstmedarbetare har du en lön som i regel ligger någonstans i spannet mellan 20 000 och 30 000 kr i månaden. Det är ett stort spann, vilket beror på att arbetet för den som är ung och utan erfarenhet kan innebära enklare telefonpassning, medan det för andra kan innebära kvalificerad rådgivning som kräver att man har utbildning inom området.

Hos oss på Jobzone får du en alltid lön som sätts utifrån det som andra medarbetare i kundtjänst har på samma företag. Detta enligt en princip som kallas genomsnittligt förtjänstläge.