fbpx

Kundtjänstmedarbetare Norrköping

Kundtjänstmedarbetare sökes i Norrköping!

Är du en person som är bra på att möta andra? Då kan jobbet som kundtjänstmedarbetare i Norrköping vara perfekt för dig! Att jobba i kundtjänst är roligt och varierande och innebär stora utvecklingsmöjligheter.

Om du letar jobb på kundtjänst i Norrköping ska du söka via Jobzone. Vi hjälper dig att hitta rätt och ger dig en trygg anställning. Du anställd av oss men jobbar ute hos en kund, för att så småningom ha fina möjligheter att bli anställd av kunden direkt. Jobzone ger dig en lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba i kundtjänst?

Att jobba på kundtjänst innebär att ha en tät kundkontakt. I många fall är kunderna trevliga, men inte alltid. Som professionell kundsupport behöver man kunna möta alla människor sakligt, glada som arga. Oftast behöver man ingen speciell utbildning för jobbet, istället är det de personliga egenskaperna som är avgörande.

I en del fall kan man behöva teknisk kompetens, om man till exempel har hand om kundsupport för vissa produkter. I många fall kan man få den nödvändiga utbildningen internt på arbetsplatsen. Ett stort plus för den som jobbar i kundtjänst är en god språkförmåga med goda kunskaper i engelska.