fbpx

Kundtjänstmedarbetare Örebro

Nya jobb som kundtjänstmedarbetare i Örebro!

Letar du efter en ny karriär där du kan jobba i kundtjänst? Då har du kommit rätt. På Jobzone ser vi till att sätta människor i arbete. Sök ditt nya jobb som kundtjänstmedarbetare i Örebro via oss!

Att jobba på kundtjänst handlar om att hjälpa människor rätt, oavsett om det handlar om att bli kopplad till en annan medarbetare på företaget, att få information om en produkt eller att avlägga ett klagomål. I en professionell kundsupport får alla kunder rätt hjälp och detta kräver att personalen är duktig på ett sakligt och trevligt bemötande.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken utbildning behövs för ett kundtjänstjobb?

Många som arbetar inom kundtjänst har ingen formell utbildning även om det kan vara en fördel att ha en praktisk utbildning inom något serviceyrke. Det viktigaste är att kundtjänstmedarbetaren passar in med sin personliga profil på företaget. För att jobba i kundtjänst behöver man vara lite av en människokännare och trivas i sociala sammanhang.

Att jobba i kundtjänst är ett spännande och utvecklande yrke som passar många människor. Tycker även du att det verkar intressant ska du kolla in annonserna för kundtjänstmedarbetare i Örebro. Tar du jobb via Jobzone garanterar vi dig en bra anställning med en lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.