fbpx

Kundtjänstmedarbetare Trollhättan

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Trollhättan

Är du serviceinriktad och bra på att kommunicera med alla typer av människor? Kan du hålla huvudet kallt även i pressade situationer och vid klagomål? I så fall är du som klippt och skuren för ett arbete inom kundtjänst med jobb i Trollhättan. Att jobba i kundtjänst i Trollhättan innebär att du tar emot och svarar på samtal och meddelanden från kunder. Ofta jobbar du på ett callcenter eller i en kundsupport på ett företag i Trollhättan.

Ett arbete inom kundsupport i Trollhättan passar dig som vill ha ett stabilt jobb med regelbunden inkomst. Men också dig som bara vill arbeta deltid eller enstaka kvällar och helger i månaden. Tycker du att detta låter intressant och du vill jobba på kundtjänst i Trollhättan har Jobzone lediga tjänster. Varmt välkommen att kontakta oss.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en kundtjänstmedarbetare i lön i Trollhättan?

För att du ska kunna jobba med kundtjänst i Trollhättan ska du helst ha gymnasiekompetens och gärna behärska fler språk än svenska. Någon annan utbildning behövs som regel inte då de flesta företag utbildar sin personal internt.

Ett arbete hos Jobzone inom kundtjänst berättigar dig till en marknadsmässig lön. Vi använder oss av en lönemodell som heter genomsnittligt förtjänstläge, GFL.