fbpx

Kundtjänstmedarbetare Värnamo

Kundtjänstmedarbetare sökes i Värnamo

Vill du jobba i kundtjänst i Värnamo? Ett arbete med kundsupport i Värnamo innebär att du besvarar kunders olika frågor om tjänster eller produkter. Men att jobba på kundtjänst i Värnamo kan också innebära att man utför olika marknadsundersökningar.

Som kundsupport med jobb i Värnamo tar du emot samtal från kunder via telefon. Men du kan också besvara frågor skriftligt via chatt och e-mail. För att du ska kunna trivas med att jobba i kundtjänst i Värnamo måste du vara serviceinriktad och vara bra på att kommunicera med alla typer av människor. Även de som är stressade och irriterade.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en kundtjänstmedarbetare i lön i Värnamo?

En genomsnittslön för någon en person inom kundtjänst med jobb i Värnamo ligger på runt 24 000 kronor i månaden. Men lönen kan vara lägre eller högre än så då ålder, utbildning, arbetsuppgifter och erfarenhet kan påverka. Likaså vilket företag man arbetar hos.

De personer som arbetar inom kundtjänst hos Jobzone har lön enligt genomsnittligt förtjänstläge. Det är en lönemodell som är framtagen av LO-förbunden och Kompetensföretagen tillsammans, vilket ger en lön som är anpassad till den gällande marknaden. Kan du tänka dig att arbeta inom kundtjänst på hel- eller deltid har Jobzone lediga jobb i Värnamo.