fbpx

Kundtjänstmedarbetare Västerås

Glada kundtjänstmedarbetare i Västerås sökes!

Som kundtjänstmedarbetare i Västerås har man en stor och blommande arbetsmarknad att ta del av. Västerås är en av Sveriges större städer med ett myllrande företagsliv. Varje företag behöver en kundtjänst. Här behövs alltså kundtjänstmedarbetare!

För att jobba i kundtjänst behöver man normalt ingen speciell utbildning, även om praktisk utbildning inom ett serviceyrke är en bra merit. Däremot behöver en kundtjänstmedarbetare goda personegenskaper som passar yrket. I en kundsupport behöver man personal som tycker om att arbeta med människor och som brinner för sitt arbete med att sakligt bemöta och hjälpa kunder i alla möjliga situationer.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken lön har en kundtjänstmedarbetare i Västerås?

I Sverige tjänar en kundtjänstmedarbetare runt 24 000 – 31 000 kr per månad. Det är ett stort spann där lönen beror på vilken sorts kundtjänst det handlar om. När du söker arbete via Jobzone får du en lön enligt genomsnittligt förtjänstläge, vilket innebär att din lön balanseras mot vad andra i genomsnitt tjänar när de utför liknande arbetsuppgifter.

Tycker du att ett kundtjänstjobb verkar spännande? Tror du att du har de rätta egenskaperna för att passa i yrkesrollen? Då ska du söka ditt nya jobb som kundtjänstmedarbetare i Västerås via oss på Jobzone!