fbpx

Lagerjobb Eskilstuna

Ansök till lagerjobb i Eskilstuna idag!

Är du en driven person som söker nya utmaningar? Då kan ett lagerjobb i Eskilstuna vara något för dig. På lagret arbetar du med varierande arbetsuppgifter för att ta emot och skicka vidare materiel och varor.

Lagerarbetet är perfekt för dig som vill utvecklas och bredda dina kompetenser både självständigt och i team.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Varför ska jag söka lediga lagerjobb i Eskilstuna?

Ett lagerjobb blir aldrig tråkigt! Under lugnare perioder kan du se till att få ordning på lager och dokumentation, göra inventeringar, beställningar och liknande. I stunder när många produkter ska tas emot och stuvas eller skickas vidare får du arbeta i högt tempo så att flödet in och ut på lagret inte stoppas upp.

Växlingarna i arbetsuppgifter och tempo gör arbetet roligt och spännande. Behovet av olika kompetenser på lagret gör det möjligt att utvecklas i sin arbetsroll oavsett om du börjar som ny på arbetsmarknaden eller kommer in med tidigare kunskaper och erfarenheter.

Ytterligare en fördel med lagerjobbet är att det ofta finns det möjlighet att välja mellan att arbeta heltid eller deltid, att arbeta bara under veckorna eller komplettera med nattjobb och helgjobb.

Vad får jag göra som lagerarbetare?

Lagret är i många företag en kärnverksamhet där produkter och varor inte bara lagras utan även styrs mellan olika verksamhetsgrenar. Som lagerarbetare blir du ofta “spindeln i nätet” – en nyckelspelare på jobbet. Bland de vanliga uppgifterna ingår det att ta emot och plocka upp gods, packa och skicka pallar med gods, dokumentera, inventera, stuva och göra beställningar.

Vad krävs av en lagerarbetare?

Som ny lagerarbetare krävs ingen kompetens eller erfarenhet förutom att du är driven, ordningssam och både kan ansvara för självständigt arbete och arbeta i team. Vill du utvecklas som lagerarbetare är tekniskt kunnande och ett truckkort naturliga vägar mot en bredare kompetens.