fbpx

Lagerjobb Halmstad

Sök lagerjobb i spännande miljö

Jobba som lagerarbetare i Halmstad

Tycker du om att arbeta i team för att skapa ordning och reda i varuflöden in och ut på ett lager? Då är du som klippt och skuren för ett lagerarbete i Halmstad. På lagret kan alla arbeta oavsett bakgrund samtidigt som det finns goda möjligheter att utveckla sin kompetens.

En duktig lagerarbetare är en viktig och uppskattad nyckelperson. Besök oss på Jobzone för att hitta lediga jobb på lager i Halmstad.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör man som lagerarbetare?

Som lagerarbetare packar man upp och sorterar inkommande leveranser samtidigt som man ser till att utgående ordrar genomförs. En vanlig syssla är att packa upp och sortera in pallar med gods och att packa pallar med gods som ska gå ut från lagret. För att arbetet ska fungera väl ingår det att sköta om inventeringar och beställningar. Exakt hur lagerarbetet ser ut beror lite på vilket lager man arbetar på.

Vilka arbetstider har en lagerarbetare?

Som lagerarbetare finns det många möjligheter till olika arbetstider. Förutom heltid under dagtid kan man hitta lediga jobb på deltid, eller nattjobb alternativt helgjobb. Lagerarbete passar därför både den som söker full sysselsättning och den som söker extrajobb vid sidan av ett annat jobb eller studier. Lagerarbete på nätter och helger kan även passa den som söker lite bättre betalt eftersom obekväm arbetstid ger ett extra lönepåslag.

Vad krävs som lagerarbetare?

Som lagerarbetare behöver man ha bra ordningssinne och kunna arbeta bra i team. Det är en fördel om man har teknisk kompetens och en viss vana av att arbeta med enklare maskiner. Det är ett stort plus i kanten om man har ett truckkort. I ett modernt lager får man stor hjälp av maskiner men arbetet kan ändå bli fysiskt och ibland även kräva en viss stresstålighet då många olika produkter ska hanteras samtidigt.