fbpx

Lagerjobb Örebro

Sök jobb som lagerarbetare

Lediga lagerjobb i Örebro

Söker du arbete ska du kolla in lediga lagerjobb i Örebro. Lagerjobbet passar dig som har ordningssinne och tycker om att jobba i team.

Jobzone hjälper dig på din resa mot ditt nästa arbete!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör man på ett lagerjobb i Örebro?

Inom alla branscher där man hanterar varor behöver man ett välfungerande lager. På lagret tar man emot nya varor, förvarar produkter som ska användas senare och skickar iväg sånt som ska vidare till den egna verksamheten eller kunder. Lagret är verksamhetens kontrollpunkt för varuflödet.

Det finns många olika roller på lagret. Lagerarbetaren kan vara den som kontrollerar flödet av varor in och ut, den som stuvar varor för hand eller med truck, den som inventerar och beställer nytt material och nya varor. Lagerjobb är en bra möjlighet att lära sig nya saker och stiga i företagets hierarki.

Nattjobb och helgjobb

Det finns ofta möjlighet till både nattjobb och helgjobb på ett lager. När den dagliga verksamheten vilar kan man sortera och ställa i ordning så lagret står redo inför nästa dags ruljans. Perfekt om man till exempel vill arbeta extra på deltid för att dryga ut kassan. Men självklart finns det också heltidsjobb för den som önskar det. Lönen bestäms efter genomsnittligt förtjänstläge som i sin tur varierar med de specifika arbetsuppgifterna.

Vad behöver jag kunna för att bli lagerjobbare?

Du behöver inte ha några förkunskaper för att söka ett lagerjobb, men det finns en del kvalifikationer som ger dig fördelar när du söker. Ett truckkort är mycket bra att ha då många lager är helt beroende av truckförare. Det är också bra om du har ett visst tekniskt kunnande och erfarenhet av att använda maskiner. Skicka in din ansökan till oss på Jobzone så hjälper vi dig att hitta tjänster som passar just din kompetens och dina intressen.