fbpx

Lagerjobb Trollhättan

Sök jobb som lagerarbetare

Hitta din nya tjänst – lagerjobb Trollhättan

Tycker du om att vara spindeln i nätet, att jobba i team och hålla ordning på saker i högt tempo. Då kan ett lagerjobb vara precis rätt för dig.

Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta ditt lagerjobb i Trollhättan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Lagerjobb ger många utvecklingsmöjligheter

Ett lagerjobb i Trollhättan kan vem som helst söka. Du behöver inte specifika förkunskaper eller erfarenheter för att söka lagerarbetet även om det är ett stort plus i kanten om du har ett truckkort, teknisk kunskap eller erfarenhet som maskinoperatör. Trots att man kan starta sin karriär utan förkunskaper så finns det bra med chanser att utvecklas i tjänsten och hitta vägar uppåt i hierarkin. En duktig lagerarbetare har hög status i många verksamheter.

Många olika tjänster inom lagerarbete

Det finns ofta många olika lediga lagerjobb och man kan därför ha bra möjlighet att hitta just den tjänst som passar dig och dina behov bäst. Lagerarbetet erbjuder möjligheter både för dig som söker en heltidstjänst under dagtid, och för dig som vill dryga ut kassan med en deltid. På en del lager utförs nattjobb eller helgjobb. Perfekt för dig som student. Lönen sätts efter vilka arbeten som utförs utefter genomsnittligt förtjänstläge som varierar mellan arbetsplatser.

Många olika arbetsuppgifter

På lagret tar man emot pallar med materiel, produkter och varor för uppackning och förvaring. Andra pallar ska packas för att skickas ut på industrigolvet eller till kunden. Lagerinventeringar ska göras för att kartläggningar och beställningar ska kunna göras utifrån verksamhetens behov. Ett lager står sällan stilla och en lagerarbetare måste vara beredd på att växla mellan lugna perioder och stunder med högt tempo. Variationen gör lagret roligt att arbeta på och en plats där man får möjlighet att ta eget ansvar samtidigt som man blir sammansvetsad med sina arbetskamrater i teamet.

Ta hjälp av oss på Jobzone och sök ditt lagerjobb i Trollhättan idag!