fbpx

Lagerjobb Västerås

Sök jobb som lagerarbetare

Sök lediga lagerjobb i Västerås

Söker du arbete kan ett lagerjobb i Västerås vara av intresse. Som lagerarbetare får du möjlighet att arbeta i en spännande miljö samtidigt som du kan utveckla dina kompetenser.

Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta ditt nästa arbete.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan söka lagerjobb i Västerås?

Vem som helst kan söka arbete som lagerarbetare. Många lagerjobb kräver inga specifika kompetenser eller tidigare jobberfarenheter. Så länge man har ett driv att göra ett bra jobb, ett ordningssinne och kan arbeta i team så fungerar lagerjobbet för vem som helst.

Har du ett visst tekniskt kunnande är det förstås ett plus i kanten eftersom många lager använder maskiner i den dagliga ruljansen. En ännu större fördel är det om du har ett truckkort. På många lager hanterar man tunga produkter som ska lyftas högt och till det krävs en truck.

Även om lagerarbetet ofta inte kräver några specialkunskaper finns det goda möjligheter att utvecklas som lagerarbetare. Många verksamheter inom tillverkning och försäljning är beroende av erfarna och rutinerade lagerjobbare som ser till att varutransporterna sköts som de ska.

En del lagerarbeten är heltidsjobb men det finns ofta möjligheter att arbeta deltid. Om du har möjligheter att arbeta på obekväm arbetstid så kan du söka lediga helgjobb eller nattjobb – perfekt för den som vill dryga ut kassan lite extra.

Vad gör en lagerarbetare?

Grunduppgiften på alla lager är att sköta in- och utleveranser av varor. På lagret förvaras material och produkter tillfälligt för att sedan gå vidare till kund eller in i den egna produktionen. En vanlig uppgift är att packa upp och stuva varor, packa ihop och skicka iväg lastpallar med varor samt göra inventeringar för att hålla koll på vad som finns inne. I arbetet kan det också ingå att göra beställningar och avstämningar med leverantörer och kunder.