fbpx

Lastväxlare Nyköping

Jobba som Lastväxlare i Nyköping

Vill du vara en del av Nyköpings pulserande logistiknätverk? Är du redo att ta på dig rollen som en lastväxlare och bli en nyckelspelare i stadens logistikkedja? Jobzone erbjuder spännande möjligheter för dig som vill jobba som lastväxlare i Nyköping.

Lastväxlare i Nyköping är ett spännande yrke där den ena dagen aldrig är den andra lik. Varor ska lastas på och av, lasten ska säkras, rutter ska planeras och kundkontakter ska knytas och vårdas.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en lastväxlare i Nyköping?

En lastväxlare, även känd som “containerchaufför”, har en viktig uppgift inom transport- och logistikbranschen. Din huvudroll är att köra lastväxlaren, en specialfordon som är designad för att hantera och transportera containrar av olika slag.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att lasta och lossa containrar från lastbilar, tåg eller fartyg. Du ser till att lasten är säkrad på rätt sätt och följer stränga säkerhetsföreskrifter för att minimera risker under transporten. Som lastväxlare i Nyköping är du en viktig länk i att säkerställa att varor och gods når sina destinationer effektivt och säkert.

Chaufför till lastväxlare i Nyköping

För att bli en framgångsrik lastväxlare behöver du ha rätt utbildning och certifieringar för att köra lastväxlaren. Du behöver också vara skicklig på att hantera containrar och följa precisionsinstruktioner för lastning och lossning. Att vara en duktig chaufför är avgörande för att säkerställa att lasten hanteras korrekt och transporteras smidigt.

Vad tjänar en lastväxlare?

Lönen för en lastväxlare varierar beroende på erfarenhet, arbetsgivare och arbetsplats. Generellt sett kan du förvänta dig en konkurrenskraftig lön mellan 25 000 kronor och 35 000 kronor som reflekterar den viktiga roll du spelar inom logistikbranschen. Med möjligheter till övertidsarbete och andra förmåner kan en karriär som lastväxlare vara både givande och ekonomiskt attraktiv.

Lediga jobb som lastväxlare i Nyköping

Om du är redo att ta steget in i världen av logistik som lastväxlare i Nyköping, sök bland våra lediga jobbannonser. Vi erbjuder spännande möjligheter och samarbetar med ledande företag inom branschen. Här kan du hitta din nästa utmaning och bli en del av Nyköpings logistiktillväxt.

Ta chansen att bli en viktig del av Nyköpings transport- och logistiknätverk. Utforska våra lediga jobb som lastväxlare i Nyköping och påbörja din resa mot en givande karriär inom logistik med Jobzone.