fbpx

Maskinoperatör Borås

Sök jobb som operatör

Jobba som maskinoperatör i Borås

Kan du tänka dig att jobba inom industri Borås? Tycker du om att arbeta i grupp men ändå att ta ansvar? I så fall skulle du passa att arbeta som maskinoperatör men också maskininställare i Borås.

Som maskinoperatör ingår du vanligtvis i ett team med flera operatörer. Tillsammans ansvarar ni för att produktionen och kvaliteten av det som tillverkas säkerställs men också att det som produceras blir klart i tid. Du behöver inte nödvändigtvis någon särskild utbildning för att jobba som maskinoperatör i Borås då många företag själva utbildar sina medarbetare. Men det är en stor fördel om du har gått det industritekniska programmet på gymnasiet. Du kan även ha gått en industriteknisk utbildning på Komvux eller Yrkeshögskolan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket tjänar en maskinoperatör i Borås?

En maskinoperatörs arbetsuppgifter är mycket varierade och samtidigt ställs höga krav på kompetensen. Hur mycket en maskinoperatör har i lön i Borås kan variera mellan olika företag. Men också utbildning och arbetslivserfarenhet påverkar hur hög lön man får.

Anställs du vi Jobzone bestäms lönen efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. En genomsnittlig timlön för en maskinoperatör enligt GFL är ungefär 220 kronor. Är du intresserad av att jobba som maskinoperatör så har Jobzone flera lediga jobb Borås.