fbpx

Arbeta som maskinoperatör i Eskilstuna

Sök jobb som operatör

Är du intresserad av att jobba inom industri i Eskilstuna? Mycket inom industrin är idag automatiserat och produktionen sköts med hjälp av maskiner. Men dessa maskiner måste också tas om hand och kontrolleras av en maskinoperatör.

Att jobba som maskinoperatör i Eskilstuna kan exempelvis innebära att man bevakar inställningarna av olika data som till exempel tider, tryck och temperatur. Men också att man ser till att det råmaterial som används vid tillverkningen matas in i maskinen och inte tar slut. Som maskinoperatör är man en del av ett team men måste också kunna arbeta självständigt och ansvara för din del i produktionen.

Vilka arbetsuppgifter man har exakt beror också på vilken typ av industri och maskin det är. Det behövs maskinoperatörer och maskininställare i Eskilstuna till många olika industrier, som exempelvis livsmedelsindustrin och metallindustrin.

Hur mycket har en maskinoperatör i lön i Eskilstuna?

Lönen varierar mellan olika företag och bestäms efter genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Om man så småningom får fast anställning direkt av företaget påverkar även arbetserfarenhet och utbildning lönesättningen. Många företag vill gärna att man har gått gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning på Komvux. Men det finns också industrier som själva utbildar sina maskinoperatörer. Vill du veta mer och är du intresserad av att arbeta som maskinoperatör har Jobzone lediga jobb Eskilstuna.