fbpx

Jobba som maskinoperatör i Halmstad

Sök jobb som operatör

Skulle det vara något för dig att jobba som maskinoperatör? Hos oss på Jobzone hittar du ofta lediga jobb som maskinoperatör i Halmstad. Det är en typ av arbete som kan variera en hel del beroende på vilket företag och vilken typ av industri det handlar om. Typiskt hittar man jobb som maskinoperatör eller maskininställare inom industrier såsom verkstadsindustri, livsmedelsindustri, plastindustri eller trä-, pappers- och massaindustri.

Arbetsuppgifterna varierar förstås också beroende på typ av industri. Gemensamt är dock att arbetet innebär att sköta någon typ av tillverkande maskin. Det kan göras i princip helt från kontrollrum eller också får du stå ute vid maskinen och arbeta. Det senare gäller särskilt för maskiner som behöver manuell påfyllning av material, och urlastning av det som tillverkas i maskinen.

Vilka krav finns på utbildning som operatör?

Det är inte alltid nödvändigt med någon speciell utbildning för att jobba som maskinoperatör. Meriterande kan dock vara om du gått industritekniskt gymnasium eller liknande på yrkeshögskola eller Komvux. Lönen för dig som maskinoperatör i en bemanningstjänst sätts efter det som kallas genomsnittligt förtjänstläge, alltså ett snittvärde för lönerna för liknande jobb på företaget i fråga.

En bemanningsanställning via oss kan ge goda chanser till fast anställning på företaget för den som är läraktig och visar rätta viljan.