fbpx

Maskinoperatör Halmstad

Sök jobb som operatör

Jobba som maskinoperatör i Halmstad

Skulle det vara något för dig att jobba som maskinoperatör? Hos oss på Jobzone hittar du ofta lediga jobb som maskinoperatör i Halmstad. Det är en typ av arbete som kan variera en hel del beroende på vilket företag och vilken typ av industri det handlar om. Typiskt hittar man jobb som maskinoperatör eller maskininställare inom industrier såsom verkstadsindustri, livsmedelsindustri, plastindustri eller trä-, pappers- och massaindustri.

Arbetsuppgifterna varierar förstås också beroende på typ av industri. Gemensamt är dock att arbetet innebär att sköta någon typ av tillverkande maskin. Det kan göras i princip helt från kontrollrum eller också får du stå ute vid maskinen och arbeta. Det senare gäller särskilt för maskiner som behöver manuell påfyllning av material, och urlastning av det som tillverkas i maskinen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilka krav finns på utbildning som operatör?

Det är inte alltid nödvändigt med någon speciell utbildning för att jobba som maskinoperatör. Meriterande kan dock vara om du gått industritekniskt gymnasium eller liknande på yrkeshögskola eller Komvux. Lönen för dig som maskinoperatör i en bemanningstjänst sätts efter det som kallas genomsnittligt förtjänstläge, alltså ett snittvärde för lönerna för liknande jobb på företaget i fråga.

En bemanningsanställning via oss kan ge goda chanser till fast anställning på företaget för den som är läraktig och visar rätta viljan.