fbpx

Maskinoperatör Helsingborg

Sök jobb som operatör

Jobba som maskinoperatör eller maskininställare i Helsingborg

I modern industri finns det ofta mer eller mindre helt automatiska produktionsmaskiner, fristående eller i tillverkningslinjer. Att jobba inom industrin, som maskinoperatör i Helsingborg, betyder att man ansvarar för driften av dessa maskiner och linjer.

Beroende på vilken slags industri det handlar om kan ens arbetsplats vara ute på golvet, vid maskinerna, eller i ett kontrollrum. Arbetsuppgifterna kan bestå i att programmera maskinerna, direkt eller via en dator, att lasta material i och ur maskinerna och att rent allmänt se till att de arbetar som de ska. Om problem tillstöter så ska man själv kunna åtgärda åtminstone de vanligaste typerna.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Bemanningsjobb som maskinoperatör i Helsingborg

De industrier i Helsingborg som använder sig av maskinoperatörer är typiskt tillverkande industrier inom till exempel verkstadsproduktion, produktion av plastprodukter, kemiteknisk produktion eller produktion av livsmedel. Du kan hitta lediga jobb som maskinoperatör i Helsingborg för olika slags industrier, genom oss på Jobzone.

Vanligen handlar det om en anställning av bemanningstyp, vilket kan ge goda förutsättningar för ett fortsatt jobb som anställd direkt i det aktuella företaget. Någon form av industriteknisk utbildning eller erfarenhet är meriterande men inte alltid nödvändig. Den lön du får som bemanningspersonal bestäms utifrån genomsnittligt förtjänstläge, vilket innebär att den sätts som ett medelvärde av lönen för andra, liknande tjänster på företaget.