fbpx

Maskinoperatör Jönköping

Sök jobb som operatör

Sök lediga jobb som maskinoperatör i Jönköping

Att jobba som maskinoperatör kan betyda olika saker beroende på vilken industri det handlar om. Arbetet innebär dock alltid att ansvara för en eller flera produktionsmaskiner. Ofta handlar det om maskiner som i princip ska vara självgående och där operatören övervakar driften, eventuellt fyller på med material och lastar ur färdigt gods, samt kontrollerar och åtgärdar eventuella larm från maskinen.

I en del industrier, som är starkt automatiserade, utförs arbetet som maskinoperatör från ett kontrollrum. I andra fall står man ute vid maskinen i anläggningen. Som maskinoperatör eller maskininställare får man också lära sig att programmera maskinen för att kunna åtgärda problem eller ställa om den för olika produktvarianter.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb i många olika branscher i Jönköping som operatör

Man kan jobba inom industri som maskinoperatör inom flera olika branscher, till exempel kemisk industri, pappersindustri, träindustri, livsmedelsindustri och verkstadsindustri. Ofta finns det inga speciella krav på utbildning för maskinoperatörer, men det kan vara en fördel att ha gått industritekniska program på gymnasiet, alternativt motsvarande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskola.

Som maskinoperatör i Jönköping, i en bemanningsanställning via oss på Jobzone, får du en lön som sätts enligt så kallat genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär en lön som räknas ut utifrån ett genomsnitt av lönerna för motsvarande tjänster hos det aktuella företaget.