fbpx

Lediga jobb – maskinoperatör i Linköping

Sök jobb som operatör

Maskinoperatörer eller maskininställare är de som övervakar och tar hand om maskiner. En maskinoperatör kan lika väl jobba med stora maskiner inom den tunga tillverkningsindustrin som med små verkstadsmaskiner, med maskiner inom livsmedelsindustrin eller mycket små maskiner som ingår i medicinsk verksamhet. Är du en driven person med tekniskt intresse och ett praktiskt handlag är maskinoperatör något som passar dig.

Som maskinoperatör i Linköping kommer du att vara garanterad en marknadsmässig lön genom att du startar din anställning i trygghet hos oss på Jobzone. En maskinoperatör tjänar i snitt i Sverige runt 30 000 kr, men lönen är vanligtvis starkt beroende av kompetens och erfarenhet. Via Jobzone bestäms lönen efter genomsnittligt förtjänstläge där just din lön beror på vilket sorts arbete du utför och på vilken arbetsplats.

Kan jag söka jobb som maskinoperatör i Linköping?

Vem som helst kan söka jobb som maskinoperatör i Linköping. Så länge du har ett driv och ett intresse för arbetet finns det goda möjligheter att hitta ett jobb inom industrin, och väl på plats kan du snabbt utveckla dina förmågor. Många som söker jobb som maskinoperatör har gått relevant gymnasieutbildning, som till exempel industritekniker och det är ett stort plus om du har visst tekniskt kunnande, datorvana och tidigare erfarenheter med arbete med maskiner.