fbpx

Maskinoperatör Örebro

Sök jobb som operatör

Jobba som maskinoperatör i Örebro

Är du intresserad av ett arbete där du får ta ansvar och växa med din uppgift? Vill du ha ett jobb där du både arbetar självständigt men också är en del av ett sammansvetsat gäng? I så fall kan det passa för dig att jobba som maskinoperatör eller maskininställare i Örebro.

Vissa företag utbildar själva sina maskinställare internt och kräver inte att du har någon specifik utbildning. Men det är så klart en stor fördel om du har gått maskinteknisk utbildning på gymnasiet eller en liknande utbildning på Yrkeshögskolan eller Komvux. Tycker du att det verkar intressant att jobba som maskinoperatör har Jobzone lediga jobb Örebro.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en maskinoperatör i Örebro?

Att jobba inom industri i Örebro som maskinoperatör innebär att du håller koll på och ansvarar för att maskinerna fungerar som de ska. Exakt vilka sysslor som ingår i jobbet beror på vilket företag du jobbar på. Men ofta handlar det om att se till att maskinerna är rätt inställda för att säkerställa att produktionen och kvaliteten upprätthålls. Det innebär att du har en hel del ansvar, vilket också avspeglar sig i lönen. Hur mycket en maskinoperatör har i lön i Örebro bestäms efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge.