fbpx

Maskinoperatör Trollhättan

Sök jobb som operatör

Jobba inom industrin som maskinoperatör i Trollhättan

Är du tekniskt lagd och tycker om att ta ansvar? Gillar du att arbeta självständigt och i grupp?
I så fall är du som klippt och skuren för att jobba som maskinoperatör i Trollhättan. Som maskinoperatör arbetar man med tillverkning inom någon typ av industri och ansvarar tillsammans med sitt arbetslag för att produktionen fungerar tillfredsställande.

Vad som exakt ingår i arbetsuppgifterna kan variera mellan olika företag. Vissa företag utbildar själva sina maskinoperatörer internt och kräver inte att man har någon särskild utbildning. Andra vill att man ska ha gått maskinteknisk utbildning på gymnasiet eller har en liknande utbildning från exempelvis Komvux.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en maskinoperatör i Trollhättan i lön?

Lönen som maskinoperatör eller maskininställare i Trollhättan bestäms enligt GFL och beräknas efter de genomsnittliga löner som finns för liknande jobb på företaget. Men lönen kan även påverkas av vilken utbildning och erfarenhet du har.

För att jobba inom industri i Trollhättan som maskinoperatör måste du kunna ta ansvar och vara noggrann. Då tempot ibland kan vara högt är det bra om du också är stresstålig. Vill du jobba som maskinoperatör finns det lediga jobb Trollhättan. Välkommen att kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.