fbpx

Jobba som maskinoperatör i Värnamo

Sök jobb som operatör

Gillar du att vara en del av ett arbetslag som arbetar tillsammans? Trivs du i industrimiljö? I så fall kan ett jobb som maskinoperatör passa dig. Mycket av arbetet inom industrin är idag automatiserat och sköts med hjälp av maskiner.

Att jobba som maskinoperatör i Värnamo innebär att du sköter och övervakar maskiner inom industrin. Vad arbetsuppgifterna innebär exakt beror på var man jobbar. Men generellt kan man säga att arbetet går ut på att man kontrollerar maskiner som tillverkar olika produkter.

Vad krävs för att man ska kunna arbeta som maskinoperatör?

För att du ska kunna jobba inom industri i Värnamo som maskinoperatör ska du helst ha gått gymnasiets industritekniska program. Som vuxen kan du ha en industriteknisk utbildning från Komvux eller Yrkeshögskolan. Detsamma gäller om du vill arbeta som maskininställare i Värnamo.

Som maskinoperatör har du goda chanser till en bra lön i Värnamo. Men hur mycket du tjänar beror på var du arbetar och vilken utbildning och teknisk kompetens du har. Likaså om du har tidigare erfarenhet. Ju fler maskiner du kan hantera desto attraktivare är du. Är du maskinoperatör och letar efter lediga jobb i Värnamo? Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig.