fbpx

Maskinoperatörer Västerås

Sök jobb som operatör

Lediga jobb för maskinoperatörer i Västerås

Om du är intresserad av att jobba inom industri så kan ett jobb som maskinoperatör i Västerås vara något för dig. Vad du kommer att arbeta med exakt varierar beroende på vilken typ av industri det handlar om. Som maskinoperatör handlar det dock om att övervaka och sköta tillverkande maskiner.

Oftast är det maskiner som är konstruerade för att arbeta med automatisk tillverkning. Ibland kan du som maskinoperatör vara den som förser maskinen med material att arbeta med, eller vara den som tömmer maskinen på färdiga varor. Det kan också vara ditt ansvar att sköta en hel linje med maskiner som samarbetar med varandra i produktionen. Dessutom kan du komma att få lära dig att programmera maskinerna, i en roll eller tjänst som maskininställare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Var kan man jobba som maskinoperatör i Västerås?

Det finns många olika företag och tillverkande industrier i Västerås som har lediga jobb som maskinoperatör i form av bemanningspersonal. Vanliga industrier är pappersindustri, livsmedelsindustri, verkstadsteknisk industri, textilindustri och plastindustri.

Som bemanningsanställd blir du anställd av oss på Jobzone. Du får då en lön som maskinoperatör som fastställs efter genomsnittligt förtjänstläge, det vill säga ett genomsnitt av löner för motsvarande tjänster i bolaget där du hamnar.