fbpx

Mekaniker Jobb Borås

Lediga jobb Borås – mekaniker

Är du personen som aldrig slänger telefonen eller datorn innan du pillat sönder den i tusen bitar för att se hur allt fungerar, eller den som envisas med att försöka laga bilen själv innan du lämnar in den på verkstaden? Då är du rätt person att söka ett jobb som mekaniker i Borås.

Att jobba som mekaniker är varierande. Det finns många olika möjliga yrkesspår som fordonstekniker, maskinmekaniker och lastbilsmekaniker. Även inom en och samma kategori finns det möjligheter att hitta olika arbetsuppgifter och specialisera sig. En bilmekaniker kan till exempel specialisera sig på vissa delar av bilen eller vissa bilmärken.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad kräver ett mekanikerjobb i Borås?

Det är stor skillnad mellan en finmekaniker och en personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker. Gemensamt för alla jobb som mekaniker i Borås är dock att man har en teknisk kompetens som man ofta har fått genom ett yrkesprogram på gymnasieskolan eller yrkeshögskolan. Personliga egenskaper som behövs är noggrannhet, analytisk förmåga och känsla för detaljer.

När du söker jobb genom Jobzone garanterar vi dig en trygg anställning. Lönen baseras på genomsnittligt förtjänstläge, vilket betyder att den beror på vilka arbetsuppgifter du utför. Lönen varierar därför med olika uppdrag men du kommer alltid att garanteras en ersättning som är i linje med vad andra tjänar för liknande jobb.