fbpx

Mekaniker Jobb Eskilstuna

Få jobb som mekaniker i Eskilstuna

Gillar du maskiner, fordon och teknik? I så fall är du som klippt och skuren att jobba som mekaniker i Eskilstuna. Både på verkstäder, på sjukhus och inom industrin hittar du mekanikerjobb i Eskilstuna. Du kan exempelvis jobba som maskinmekaniker, personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker i Eskilstuna.

Olika arbetsplatser och företag har olika krav på kunskap och utbildning. Men det är bra om man har gått något av gymnasiets teknikprogram som exempelvis fordons- och transportprogrammet, industritekniska programmet eller VVS-och fastighetsprogrammet. Även yrkeshögskolan har liknande utbildningar som är bra.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Eskilstuna

Om du brinner för att arbeta med bilar och teknik, så är en karriär som bilmekaniker i Eskilstuna ett utmärkt val. Eskilstuna har ett brett utbud av bilmekanikerjobb, och du kan specialisera dig inom olika områden som personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du möjlighet att diagnostisera, reparera och underhålla fordon, vilket gör ditt arbete både varierande och givande.

Hur mycket har en mekaniker i lön i Eskilstuna?

Hur hög lön du har som mekaniker beror på vilken arbetsplats eller vilket företag som du jobbar på. Anställs du av Jobzone som mekaniker beräknas din lön enligt något som heter genomsnittligt förtjänstläge. Lite förenklat kan man säga att din lön då beräknas efter hur mycket dina kollegor tjänar.

Tittar man på lönestatistik har exempelvis en bilmekaniker en ingångslön på 25 000 kronor i månaden, medan en snittlön ligger på runt 30 000 kronor i månaden. Är du intresserad av att jobba som fordonstekniker i Eskilstuna är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone. Vi har även mekanikerjobb hos Eskilstunabil.

Sök mekanikerjobb i Eskilstuna

Om du är redo att påbörja din karriär som mekaniker i Eskilstuna, så kan du vända dig till Jobzone. Vi har ett brett utbud av mekanikerjobb och kan hjälpa dig att hitta en tjänst som passar dina färdigheter och mål.

Genom att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV kan du hålla dig uppdaterad om de senaste jobberbjudandena inom fordonsbranschen.