fbpx

Mekaniker Jobb Göteborg

Jobba som mekaniker i Göteborg

Vill du arbeta som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker i Göteborg? Eller vill du hellre ha ett jobb som maskinmekaniker inom verkstadsindustrin i Göteborg? Kontakta då Jobzone!

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som förser olika branscher med kunnig och välutbildad personal. Anställs du som mekaniker hos oss placeras du hos en av våra kunder. Är du duktig och visar framåtanda har du goda chanser till en fortsatt anställning direkt hos kunden.

För att du ska kunna bli aktuell för ett mekanikerjobb i Göteborg hos oss måste du ha en lämplig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi söker regelbundet mekaniker för jobb inom tillverkningsindustrin likväl som olika verkstäder. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig till rätt jobb som mekaniker!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Göteborg

Om du är passionerad över bilar och teknik, finns det många spännande möjligheter som bilmekaniker i Göteborg. Här i Göteborg finns ett brett utbud av bilmekanikerjobb som kan anpassas till dina intressen och expertis. Du kan specialisera dig inom olika fordonstyper, såsom personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du det viktiga uppdraget att diagnosticera, reparera och underhålla fordon, vilket gör yrket både varierande och mycket givande.

Hur utbildar man sig till mekaniker?

En mekaniker och fordonstekniker i Göteborg måste vara noggrann och bra på problemlösning. Det underlättar också om man har ett stort intresse för både gammal och ny teknik. Detta då yrket ständigt förändras i takt med att ny teknik utvecklas. Som mekaniker jobbar man ofta med att förebygga problem och förhindra att maskiner och motorer går sönder. Service och underhåll är därför en stor del av arbetet. Men givetvis ingår det också i arbetet att utföra reparationer.

Mekaniker behövs inom många olika verksamheter och därför brukar man specialisera sig.
Du kan exempelvis bli mekaniker för tunga fordon, personbilar, lastbilar, värmesystem och maskiner.

Är du vuxen och vill utbilda dig till mekaniker har Yrkeshögskolan bra utbildningar som ger dig en hög kompetens. Det finns också mekanikerutbildning med olika inriktningar på gymnasienivå. Ibland finns det också verkstäder och företag som tar emot lärlingar och själva utbildar sina mekaniker.

Hur mycket har en mekaniker i lön i Göteborg?

Hur mycket du tjänar som mekaniker beror på var du arbetar, hur gammal du är, vilken utbildning och erfarenhet du har. Men en medellön för en bilmekaniker med jobb i Göteborg ligger på lite över 29 000 kronor i månaden. Jobbar man mycket helger och kvällar kan lönen såklart också bli högre. Lönen kan också skilja mellan olika typer av mekaniker och påverkas också om man har någon typ av specialistkompetens som är särskilt efterfrågad.

Jobbar du som mekaniker för Jobzone bestäms din lön utifrån vad andra som arbetar med liknande uppgifter på företaget där du hamnar har i lön. Den lönemodell som vi använder oss av kallas genomsnittligt förtjänstläge och är framtagen av Kompetensföretagen och LO-förbunden tillsammans.

Sök mekanikerjobb i Göteborg

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som mekaniker i Göteborg är Jobzone din pålitliga partner. Vi erbjuder ett brett utbud av mekanikerjobb och hjälper dig att hitta en position som matchar dina färdigheter och mål.

Genom att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV håller du dig enkelt informerad om de senaste jobbmöjligheterna inom fordonsbranschen i Göteborg-området.