fbpx

Mekaniker Jobb Halmstad

Hitta jobb som mekaniker i Halmstad

Har du gått fordonstekniskt program på gymnasiet? Är du intresserad av ett mekanikerjobb i Halmstad? Vi på Jobzone har ofta jobböppningar för olika typer av mekaniker eller fordonstekniker, såsom personbilsmekaniker, lastbilsmekaniker eller maskinmekaniker.

Att jobba som mekaniker idag innebär i allt större grad att arbeta med elektronik och allt mindre med mekanik. Att leta efter fel i moderna bilar betyder oftast att man kopplar in testutrustning mot fordonets styrdator och får ut felkoder. Felaktiga komponenter byts i regel ut istället för att lagas.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en mekaniker i Halmstad?

Som sagt så bör du ha gått ett fordonsprogram. Förutom på gymnasiet så finns det att gå i form av vuxenutbildning. Du ska ha körkort för den typ av fordon du arbetar med. Och du behöver vara problemlösande till din natur, samt noggrann och försedd med ett gott tålamod. Ofta sköter du i ett jobb som bilmekaniker i Halmstad själv kontakterna med kunderna, så du behöver kunna visa upp ett bra personligt bemötande mot dessa.

Vilken lön får man som mekaniker i Halmstad?

När du blir bemanningsanställd hos oss på Jobzone, för ett uppdrag hos en av våra kunder i Halmstad, kommer du att få en lön som beräknas utifrån ett medel för dina arbetskamraters löner.