fbpx

Mekaniker Jobb Helsingborg

Lediga jobb som mekaniker i Helsingborg

Om du letar efter ett jobb som bilmekaniker i Helsingborg så kan en väg in på ett företag vara en bemanningsanställning genom oss på Jobzone. Vi kommer då att anställa dig och hyra ut dig för mekanikerjobb hos något av våra många kunder. Det ger dig både erfarenhet och, om du själv vill, en chans till en fast anställning på företaget framöver.

Att jobba som mekaniker i Helsingborg innebär att felsöka och reparera fordon av olika slag. Du kan jobba som personbilsmekaniker i Helsingborg, som lastbilsmekaniker eller som det som helt enkelt kallas maskinmekaniker. (En maskinmekaniker hanterar entreprenadfordon såsom lantbruksmaskiner, grävmaskiner och liknande.) Efter tre år som mekaniker kan du titulera dig fordonstekniker.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Passar du för ett jobb som mekaniker i Helsingborg?

För att jobba som mekaniker i Helsingborg ska du ha en utbildning i fordonsteknik från gymnasium eller vuxenutbildning, helst med inriktning mot den typ av fordon du vill arbeta med. Självklart har du också körkort för den typen av fordon. Dina personliga egenskaper är noggrannhet, tålmodighet och att du är en god problemlösare. Du behöver också vara serviceminded i ditt möte med kunderna.

Den lön du får bestäms enligt genomsnittligt förtjänstläge, GFL, vilket är ett snitt av dina kollegors löner.