fbpx

Mekaniker Jobb Jönköping

Jobb som mekaniker i Jönköping

Som mekaniker arbetar du främst med att förebygga fel på maskiner genom service och underhåll. Men till arbetsuppgifterna hör så klart även att felsöka och reparera utrustning, teknik och fordon. Det finns en stor arbetsmarknad för mekaniker. Olika typer av mekaniker kräver olika kunskaper. Efterfrågan på mekaniker är stor eftersom de är en viktig del i många branscher.

Både verkstäder och industrier behöver mekaniker men också sjukhus, försvarsmakten med flera. Olika typer av mekanikerjobb kräver olika kunskaper, och innan du skaffar dig en utbildning bör du fundera på om du vill arbeta som maskinmekaniker, personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker i Jönköping.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Jönköping

Om du är passionerad över bilar och teknik, finns det många spännande möjligheter som bilmekaniker i Jönköping. Här i Jönköping finns ett brett utbud av bilmekanikerjobb som kan anpassas till dina intressen och expertis. Du kan specialisera dig inom olika fordonstyper, såsom personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du det viktiga uppdraget att diagnosticera, reparera och underhålla fordon, vilket gör yrket både varierande och mycket givande.

Vad krävs för att man ska kunna få ett mekanikerjobb i Jönköping?

Väljer du att bli industrimekaniker eller fordonstekniker i Jönköping får du ett varierande arbete. Både komvux och yrkeshögskolan har bra utbildningar för dig som är vuxen och vill bli mekaniker. Men det går även att utbilda sig till mekaniker redan på gymnasiet genom att läsa fordons- och transportprogrammet, industritekniska programmet eller VVS- och fastighetsprogrammet.

Hur mycket en mekaniker har i lön i Jönköping varierar mellan olika företag. Är du anställd av oss på Jobzone beräknas din lön enligt gällande GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Är du intresserad av att jobba som industrimekaniker eller bilmekaniker har Jobzone lediga jobb i Jönköping.