fbpx

Mekaniker Jobb Linköping

Lediga jobb för mekaniker i Linköping

Drömmer du om att jobba som mekaniker i Linköping? Som mekaniker arbetar du ofta med att underhålla maskiner men också med felsökning och reparation. Det är ett yrke med stor variation. Arbetar du exempelvis som fordonstekniker i Linköping kan du mötas av både gamla motorer och ny teknik.

Det behövs inte bara personbilsmekaniker och lastbilsmekaniker i Linköping. Du kan även jobba som maskinmekaniker inom industrin i Linköping. Vilka mekanikerjobb som kan vara aktuella för dig beror på vilken utbildning och erfarenhet du har. Kontakta oss på Jobzone redan idag så hjälper vi dig.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Linköping

Om du är passionerad över bilar och teknik, finns det många spännande möjligheter som bilmekaniker i Linköping. Här i Linköping finns ett brett utbud av bilmekanikerjobb som kan anpassas till dina intressen och expertis. Du kan specialisera dig inom olika fordonstyper, såsom personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du det viktiga uppdraget att diagnosticera, reparera och underhålla fordon, vilket gör yrket både varierande och mycket givande.

Hur mycket har en mekaniker i lön i Linköping?

Hur mycket du får i lön beror på var i landet du jobbar. Men det beror också på vilken typ av mekaniker du är och vilket företag du arbetar på. Exempelvis kan en bilmekaniker i Linköping ha en ingångslön på runt 25 000 kronor i månaden medan den genomsnittliga månadslönen kan ligga på lite över 30 000 kronor.

När du jobbar som mekaniker för oss på Jobzone beräknas din lön enligt GFL. Då tar vi hänsyn till hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön. Din lön påverkas alltså av hur mycket dina kollegor tjänar på det företag som du blir placerad på.

Sök mekanikerjobb i Linköping

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som bilmekaniker i Linköping är Jobzone din pålitliga partner. Vi erbjuder ett brett utbud av bilmekanikerjobb och hjälper dig att hitta en position som matchar dina färdigheter och mål.

Genom att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV håller du dig enkelt informerad om de senaste jobbmöjligheterna inom fordonsbranschen i Linköping-området.