fbpx

Mekaniker Jobb Malmö

Lediga jobb som mekaniker i Malmö

Vill du jobba som mekaniker i Malmö? Ett mekanikerjobb är roligt och varierande då du ofta ställs inför nya utmaningar. Därför underlättar det om du är bra på problemlösning och har lätt för att förstå helheten och komplexiteten i tekniken. Tekniken går också hela tiden framåt, vilket innebär att man som mekaniker måste vara beredd på att sätta sig in i nya saker.

Mekaniker behövs inom flera olika områden. Du kan exempelvis jobba som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker på en verkstad i Malmö. Men fordonstekniker behövs också inom bilprovningen i Malmö vid besiktning av bilar och andra fordon. Även verkstadsindustrin behöver mekaniker. Detta för att de ska kunna säkerställa produktionen och kvaliteten.

Är du utbildad mekaniker med eller utan erfarenhet och letar jobb i Malmö, är du välkommen att kontakta oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Malmö

Om du brinner för att arbeta med bilar och teknik, så är en karriär som bilmekaniker i Värnamo ett utmärkt val. Värnamo har ett brett utbud av bilmekanikerjobb, och du kan specialisera dig inom olika områden som personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du möjlighet att diagnostisera, reparera och underhålla fordon, vilket gör ditt arbete både varierande och givande.

Vad krävs för att jag ska kunna jobba som mekaniker?

Mekaniker behövs både inom industrier och verkstäder. För att du ska kunna jobba som exempelvis bilmekaniker eller maskinmekaniker i Malmö måste du vara utbildad inom det specifika området. Industritekniska programmet på gymnasiet ger dig rätt kompetens som mekaniker inom industri. Som fordonsmekaniker kan du ha gått fordons- och transportprogrammet. Även yrkeshögskolan har bra utbildningar med olika inriktningar. De erbjuder också påbyggnadskurser för mekaniker som vill bygga på sin utbildning.

En mekanikerutbildning innehåller ofta flera olika kurser som exempelvis fordonsteknik, reparation och service. Men utbildningen innefattar också att lära sig att hantera och tolka olika datorprogram som används vid felsökning och reparation av fordon. Detta då nya bilmodeller har en styrdator som registrerar det mesta.

Hur mycket har en mekaniker i lön i Malmö?

För dig som är utbildad mekaniker är framtidsutsikterna goda då det behövs kunniga mekaniker inom en rad olika branscher. Men som maskintekniker eller bilmekaniker i Malmö kan din lön variera beroende på vilket företag du arbetar för. Jobzone är ett slags bemanningsföretag. Vår uppgift är att förse några av Malmös största företag med kunniga medarbetare.

Anställs du av Jobzone blir du placerad hos någon av våra kunder, men det är vi som betalar din lön. För att du ska få en så rättvis lön som möjligt har vi därför valt att använda oss av lönemodellen genomsnittligt förtjänstläge. Lite förenklat kan man säga att din lön då beräknas efter hur mycket andra mekaniker på företaget har i lön. Tittar man på lönestatistik har en erfaren bilmekaniker en ungefärlig månadslön på runt 31 000 kronor.

Sök mekanikerjobb i Malmö

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som mekaniker i Malmö är Jobzone din pålitliga partner. Vi erbjuder ett brett utbud av mekanikerjobb och hjälper dig att hitta en position som matchar dina färdigheter och mål.

Genom att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV håller du dig enkelt informerad om de senaste jobbmöjligheterna inom fordonsbranschen i Malmö-området.