fbpx

Mekaniker Jobb Norrköping

Olika typer av jobb för mekaniker i Norrköping

Mekaniker är ett yrke för dig som tycker om variation och som kanske också vill kunna avancera inom yrket. Du kan exempelvis arbeta som personbilsmekaniker, lastbilsmekaniker eller maskinmekaniker i Norrköping. Din arbetsplats är då på en verkstad eller inom någon typ av industri.

Som mekaniker hos oss på Jobzone har du goda chanser att efter ett tag bli anställd direkt hos kunden. Hur mycket en mekaniker har i lön i Norrköping beror på vilket företag man arbetar för. På Jobzone bestäms lönen efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Lönen baseras då på hur mycket dina kollegor på företaget med liknande arbetsuppgifter tjänar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som bilmekaniker i Norrköping

Om du är passionerad över bilar och teknik, finns det många spännande möjligheter som bilmekaniker i Norrköping. Här i Norrköping finns ett brett utbud av bilmekanikerjobb som kan anpassas till dina intressen och expertis. Du kan specialisera dig inom olika fordonstyper, såsom personbilar, lastbilar eller specialfordon. Som bilmekaniker har du det viktiga uppdraget att diagnosticera, reparera och underhålla fordon, vilket gör yrket både varierande och mycket givande.

Vad krävs för att kunna jobba som mekaniker i Norrköping?

Som mekaniker måste du vara tekniskt lagd och tycka om motorer och maskiner. Det är också en fördel om du har god fysik eftersom det kan förekomma en del tunga lyft. Men givetvis använder man sig också av olika hjälpmedel vid tunga lyft.

För att du ska kunna bli aktuell för ett jobb som fordonstekniker i Norrköping ska du ha gått fordons- och transportprogrammet på gymnasiet. Du kan också ha gått motsvarande utbildning på komvux eller yrkeshögskolan. För mekanikerjobb inom industrin är det i stället industritekniska programmet som gäller. Vill du arbeta som industri- eller bilmekaniker har Jobzone lediga jobb Norrköping.

Sök mekanikerjobb i Norrköping

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som bilmekaniker i Norrköping är Jobzone din pålitliga partner. Vi erbjuder ett brett utbud av bilmekanikerjobb och hjälper dig att hitta en position som matchar dina färdigheter och mål.

Genom att registrera dig hos oss och ladda upp ditt CV håller du dig enkelt informerad om de senaste jobbmöjligheterna inom fordonsbranschen i Norrköping-området.