fbpx

Mekaniker Jobb Örebro

Jobb i Örebro för mekaniker

Är du praktiskt lagd och gillar att lösa problem? Då kan ett jobb som bilmekaniker i Örebro vara något för dig. Om du är inne på sådana tankar så har du förmodligen en utbildning inom fordon, på gymnasium eller på vuxennivå. Eller också har du lång erfarenhet av att jobba som mekaniker.

Beroende på vilken slags fordon du kommer att arbeta med så kommer du att få titeln maskinmekaniker, personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker. Om du har åtminstone 3 år inom yrket kan du kalla dig fordonstekniker.

Arbetsuppgifterna för ett mekanikerjobb i Örebro är att hitta orsaken till problem i fordon, och lösa dem. Som regel innebär det att du felsöker på elektronisk väg och sedan byter ut den eller de komponenter som inte fungerar som de ska.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Önskade egenskaper för en mekaniker i Örebro

För att fungera bra som mekaniker i Örebro behöver du vara bra på att hantera både fordon och kunder. Du måste också kunna läsa och förstå manualer på såväl svenska som engelska. Du arbetar noggrant och tålmodigt och är beredd på att det ibland kan ta tid att hitta och åtgärda problem i de fordon du arbetar med.

Vad gäller den lön du får som mekaniker i Örebro så sätts den utifrån vad andra mekaniker på företaget du hamnar på har.