fbpx

Mekaniker Jobb Stockholm

Jobba som mekaniker i Stockholm

Trivs du bäst i verkstadsmiljöer? Är du tekniskt lagd och tycker om problemlösning? I så fall kan du passa att arbeta som bilmekaniker, fordonstekniker eller maskinmekaniker i Stockholm.

Som mekaniker ska du först och främst sköta och underhålla olika typer av maskiner och motorer men givetvis också laga dem om de går sönder. Din arbetsplats kan exempelvis vara på en bilverkstad, en industriell anläggning eller ett sjukhus.

Som mekaniker måste du arbeta strukturerat, annars är det lätt att du missar någon liten del. Att utföra arbetet efter ett särskilt schema gör också att du blir mer effektiv och sparar tid. Jobbar du på en bilverkstad ingår du ofta i ett team. Men är din arbetsplats inom tillverkningsindustrin kan det vara så att du ensam ansvarar för underhållet av maskinerna.

Det händer ständigt nya spännande saker inom teknikens värld vilket gör att du som mekaniker aldrig är färdiglärd.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska få ett mekanikerjobb i Stockholm?

För att du ska kunna jobba som mekaniker behöver du ha rätt kunskaper. För ett jobb som mekaniker inom industrin kan du ha gått industritekniska programmet på gymnasiet. Som servicetekniker för olika typer av värmesystem är en lämplig utbildning gymnasiets vvs- och fastighetsprogram. Vill du hellre jobba med fordon på en verkstad är det fordons- och transportprogrammet som gäller. Där kan du välja att läsa till personbilsmekaniker, lastbilsmekaniker eller fordonsmekaniker. Men det finns även passande utbildningar på Yrkeshögskolan.

I jobbet som mekaniker kommer man ofta i kontakt med kunder. Därför är det bra om du är serviceinriktad och bra på att kommunicera. Då blir det även mycket lättare att reda ut eventuella problem med maskiner och fordon.

Så mycket har en mekaniker i lön i Stockholm

Lönen för en mekaniker med jobb i Stockholm kan variera. Hur mycket en mekaniker har i lön påverkas delvis av ålder, utbildning, specialistkompetens och erfarenhet. Men lönen kan också variera mellan olika företag även om branschen är den samma.

Arbetar du för Jobzone beräknar vi din lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Då får du en marknadsmässig lön som stämmer väl överens med hur mycket dina kollegor med liknande profil som du tjänar. Hur mycket du har i lön beror därför på vilket företag du arbetar hos.

Jobzone söker just nu olika typer av mekaniker som är redo att ta sig an uppdrag för flera av våra kunder. Har du rätt kompetens och vill jobba som mekaniker är du varmt välkommen att kontakta Jobzone!