fbpx

Mekaniker Jobb Trollhättan

Lediga jobb som mekaniker i Trollhättan

Det finns många bra skäl att söka ett jobb som mekaniker i Trollhättan. Arbetet som mekaniker är varierat och utvecklande samtidigt som Trollhättan är en spännande region i Sverige där det finns fina jobbmöjligheter. Sök ett jobb som mekaniker genom oss på Jobzone så garanterar vi en trygg anställningsform och en marknadsmässig lön.

För att jobba som mekaniker behöver man ha teknisk kunskap. Det kan man få genom en yrkesutbildning på gymnasiet, till exempel industritekniskt program eller fordonsprogrammet, alternativt en yrkeshögskola. Egenskaper som är bra när man arbetar som mekaniker är ett sinne för detaljer, noggrannhet och tålmodighet. I vissa jobb, som fordonstekniker, krävs även god fysisk form för att kunna lyfta tunga maskindelar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en mekaniker?

En av fördelarna med jobb som mekaniker är variationen. Som maskinmekaniker träffar man på många olika maskiner och system beroende på vad deras ändamål är. Som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker kommer man i kontakt med många olika fordon. En bilmekaniker måste kunna sina bilmärken för att anpassa sitt arbete och leverera produkter av hög kvalitet.

Även för mekaniker som arbetar med samma sorts maskiner kan yrket skilja sig åt rejält. Den ena mekanikern kan vara underhållstekniker och säkerställa drift, den andra reparera och en tredje vara utvecklare. Ett mekanikerjobb blir aldrig tråkigt!