fbpx

Mekaniker Jobb Värnamo

Sök jobb som mekaniker i Värnamo!

Värnamo i Småland erbjuder många möjligheter till jobb för en mekaniker. Har du en teknisk utbildning som fordonstekniska eller industritekniska programmet på gymnasiet har du fina möjligheter att jobba som mekaniker i hjärtat av Småland.

När du söker en anställning hos oss på Jobzone börjar du hos oss men arbetar för någon av våra kunder. Vi garanterar dig en marknadsmässig lön efter genomsnittligt förtjänstläge, alltså efter just vilket arbete du utför. Så småningom har du goda möjligheter att få en anställning hos kundföretaget direkt.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad händer på ett mekanikerjobb i Värnamo?

Som mekaniker kommer du att underhålla, reparera eller utveckla maskiner. Exakt vilka sorts maskiner du sysselsätter dig med beror på tjänsten. Det är skillnad på att vara maskinmekaniker inom tillverkningsindustrin och vara bilmekaniker eller lastbilsmekaniker. Som fordonstekniker befinner man sig på fronten vid omställningen mot elbilar. Personbilsmekaniker är ett spännande yrke!

Förutom den tekniska kompetensen behöver en mekaniker ha tålamod med detaljer och en analytisk förmåga. En mekaniker arbetar ofta med eget ansvar för sitt uppdrag. Samtidigt ingår man nästan alltid i ett team där man behöver samverka för att hitta ett bra flöde för olika uppdrag. Hitta ditt nya jobb som mekaniker i Värnamo genom oss på Jobzone!