fbpx

Mekaniker Jobb Västerås

Mekaniker? Hitta jobb i Västerås!

Om du vill ha en fot in på ett företag i Västerås, i ett jobb som bilmekaniker, så kan det vara smart att börja med en tjänst hos oss. Vi erbjuder mekanikerjobb i Västerås av olika slag, för våra kunders räkning. Du kan jobba som lastbilsmekaniker, personbilsmekaniker eller maskinmekaniker i Västerås.

I ett mekanikerjobb kommer du att arbeta med att laga och underhålla fordon. Oftast innebär det att felsökning görs på elektronisk väg med mät- och testutrustning anpassad för detta.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan jobba som mekaniker i Västerås?

Om du vill jobba som mekaniker så har du förmodligen en avklarad fordonsutbildning i bagaget, alternativt lång erfarenhet av jobbet. Du är bra på att lösa problem. Du kan ta till dig skriven information i manualer, på svenska eller engelska. Du har gott tålamod och är noggrann. Dessutom är du bra på att möta kunder.

Vilken lön kan man räkna med som mekaniker i Västerås?

När du anställs hos oss, som bilmekaniker eller fordonstekniker i Västerås, för kunds räkning, så får du en lön som baseras på ett genomsnitt av vad dina kommande kollegor på företaget har i lön. Rikstäckande statistik anger en snittlön för mekaniker på strax under 29 000 kr.