fbpx

Montör Borås

Montörsjobb i Borås

Tycker du att det skulle vara spännande att jobba som montör i Borås? Det beror kanske på vilken typ av montörsjobb det handlar om? Om du till exempel gått fordonstekniskt program på gymnasiet så är det säkert ett jobb som fordonsmontör som du är ute efter. Kolla in vad vi på Jobzone har att erbjuda. Här hittar du inte bara lediga jobb som fordonsmontör i Borås utan även andra sorters jobb för montörer, till exempel jobb som vvs-montör eller takmontör.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vill du ha stor frihet eller känslan av att vara del i ett team i Borås?

Vad det innebär för en montör med jobb i Borås skiljer sig beroende på vilken slags hantverk det handlar om. Om du jobbar med fordon så kommer du att stå i en fabrik varje dag. Det kanske låter enformigt men ofta tillämpas arbetsrotation mellan olika stationer. Dessutom kommer du att ingå i ett arbetslag som arbetar som ett team tillsammans. För en vvs-montör kan jobbet i Borås vara friare – nya arbetsplatser och nya kunder nästan varje dag. Men troligen inte samma lagkänsla som i en fabrik.

Vilken lön du får som montör beror på din ålder, utbildning och erfarenhet, samt förstås på vilken typ av montörsjobb det gäller.