fbpx

Montör Göteborg

Jobba som montör i Göteborg

Montörer behövs inom många branscher i Göteborg. Man kan exempelvis arbeta med att montera ihop möbler inom tillverkningsindustrin. Men det finns också mer avancerade montörsjobb som kräver certifikat som som vvs-montör, fordonsmontör eller takmontör.
Alla montörsjobb går ut på att montera ihop något och kontrollera att det fungerar. Därför är det bra om man är händig och tekniskt lagd.

I Göteborg går tillverkningsindustrin på högvarv men staden växer också och det byggs för fullt. Därför söker Jobzone nu montörer till flera av våra kunder i Göteborg. Du får gärna vara utbildad montör från gymnasiet eller Yrkeshögskolan. Har du dessutom praktiserat som montör eller har arbetslivserfarenhet som montör är det ett stort plus. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig till rätt jobb som montör i Göteborg.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad är ett typiskt montörsjobb i Göteborg?

Som montör sätter du ihop, installerar och kontrollerar. Ofta jobbar du i ett team tillsammans med andra men du kan också arbeta självständigt.

Jobbar du som fordonsmontör i Göteborg är du en viktig person i en lång produktionskedja och du har din specifika del på fordonet som du monterar. Ofta har du fått din utbildning från gymnasiets fordonstekniska program.

Arbetar du som vvs-montör eller takmontör i Göteborg måste du också vara certifierad och följa särskilda byggregler. Då är du ofta med redan på planeringsstadiet och kommer med råd och tips. Det kan exempelvis vara hur ledningar bäst dras eller vilken typ av takmaterial man ska välja. Som montör inom byggbranschen jobbar du vanligtvis för ett byggföretag på stora byggen eller hemma hos privatpersoner.

Du kan också jobba som montör av enklare produkter och för detta behöver du sällan någon särskild utbildning. I stället utbildas du internt på det företag som du ska arbeta hos.

Hur mycket har en montör i Göteborg i lön?

Som montör med jobb i Göteborg bestäms din lön efter vilka arbetsuppgifter du har och på vilket företag du arbetar. Generellt ligger en månadslön för en utbildad fordonsmontör på runt 30 000 kronor. Löneläget för en erfaren vvs-montör är något högre och ligger ungefär mitt i intervallet 30 000 – 40 000 kronor.

När du anställs av Jobzone är det också vi som betalar din lön och inte det företag som du är placerad hos. Vi garanterar dig en marknadsmässig lön som är beräknad enligt gällande GFL, genomsnittligt förtjänstläge. När du arbetar för Jobzone har du också möjligheten att efter ett tag gå vidare till en anställning direkt hos kunden.