fbpx

Montör Halmstad

Jobba som montör i Halmstad

Är du intresserad av att jobba som montör i Halmstad? Som montör måste du vara tekniskt lagd och ha en bra fysik eftersom du även kan behöva göra tyngre lyft. De flesta montörsjobb i Halmstad hittar du inom olika typer av industrier. Du kan exempelvis arbeta som fordonsmontör i Halmstad. Men du kan också jobba som VVS-montör eller takmontör i Halmstad inom byggsektorn.

För att du ska kunna jobba som montör måste du ha gymnasieutbildning från antingen industritekniska programmet, fordons- och transportprogrammet eller el- och energiprogrammet. Du kan också ha fått din montörsutbildning via yrkeshögskolan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en montör i Halmstad i lön?

Den lön som montörer i Halmstad får då de anställs av Jobzone baseras på GFL. Det betyder att man utgår från vad andra montörer med liknande arbetsuppgifter på arbetsplatsen har i lön. Därför kan lönen som montör också variera mellan olika företag.

Många av de montörer som Jobzone anställer går så småningom vidare och anställs direkt av företagen. Det betyder att det också finns goda chanser att avancera inom yrket. Särskilt om man också bygger på sin utbildning med olika certifikat. För dig som vill arbeta som montör finns det jobb i Halmstad. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.