fbpx

Montör Helsingborg

Hitta ett jobb som montör i Helsingborg

Att jobba som montör är ett varierande och roligt arbete som passar många. Som montör behöver man vara praktiskt lagd, händig och noggrann. För en del montörsjobb behöver man specifik utbildning, men det finns även möjlighet att hitta en ny tjänst som montör utan specifika utbildningskrav eller arbetserfarenheter. Hitta din nya karriär som montör i Helsingborg via oss på Jobzone.

För att jobba som VVS-montör, fordonsmontör eller takmontör behöver du i de flesta fall någon typ av yrkesutbildning. Det kan vara ett yrkesprogram på gymnasiet, komvux eller yrkeshögskolan. Som specialiserad montör kommer du i många fall inte bara att montera utan även agera expert på det system som du monterar.

Det finns även montörer som arbetar mer generellt med montering av till exempel kontorsinredning. Det kan vara en bra ingång på arbetsmarknaden för den som saknar specifik utbildning.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken lön har en montör?

Lönen skiljer sig åt mellan olika typer av montörer. En takmontör har en ungefärlig genomsnittslön på cirka 27 000 kr medan VVS-montören har en lön på runt 36 000 kr. Men lönen varierar en hel del mellan olika arbetsgivare och beror också på var i Sverige man arbetar. Den lön du får genom en anställning hos Jobzone bestäms enligt genomsnittligt förtjänstläge.