fbpx

Montör Jönköping

Jobba som montör i Jönköping

Som montör jobbar du med att sätta ihop och montera olika typer av tekniska produkter. Exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar på och vilken typ av montör du är.
Möjligheterna för den som vill jobba som montör i Jönköping är många bara man har rätt kompetens.

Många montörer i Jönköping jobbar inom industrin. Men man kan också arbeta på byggarbetsplatser och även i privata hem. Du kan exempelvis arbeta som VVS-montör, fordonsmontör och takmontör i Jönköping. Vill du arbeta som montör har Jobzone flera lediga jobb i Jönköping. Välkommen att kontakta oss!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna få ett montörsjobb i Jönköping?

För att du ska kunna jobba som montör ska du helst ha en lämplig utbildning från gymnasiet. Bra utbildningar för den som vill jobba som montör är industritekniska programmet, fordons- och transportprogrammet och även el- och energiprogrammet. Som vuxen kan man också ha gått motsvarande program på yrkeshögskolan.

Som montör blir man aldrig färdiglärd då utvecklingen hela tiden går framåt. Därför kan man också bygga på sin utbildning med olika certifikat och på så vis avancera och klättra i montörsbranschen. Som montör för Jobzone i Jönköping bestäms din lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.