fbpx

Montör Linköping

Jobba som montör i Linköping

Ett montörsjobb passar dig som tycker om att arbeta fysiskt. Här på Jobzone finns goda möjligheter att hitta lediga jobb som montör i Linköping och flera andra städer. Oavsett om du vill bli VVS-montör, takmontör eller fordonsmontör innebär yrket oftast att du sätter ihop olika typer av teknisk utrustning.

Som exempelvis VVS-montör installerar och reparerar du rör för värme, vatten och avlopp. En fordonsmontör deltar i tillverkningen av fordon. En takmontör arbetar med nyläggning, reparation och omläggning av tak. Oavsett om du gillar att jobba ensam eller med andra så kan du som montör hitta något som passar dig beroende på vilken arbetsplats det gäller.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Meriterande för montörer i Linköping

Vill du jobba som VVS-montör i Linköping kan en lämplig bakgrund vara det gymnasiala VVS- och fastighetsprogrammet. Söker du jobb som fordonsmontör är istället fordons- och transportprogrammet eller industritekniska programmet meriterande. För en takmontör är en utbildning inom bygg och anläggning en bra grund. Men misströsta inte om du saknar en sådan gymnasieutbildning. Det finns även vuxenutbildningar och företag som erbjuder lärlingsplatser.

Lönen för montörer i Linköping varierar beroende på uppdrag. I Sverige ligger en genomsnittlig lön på cirka 31 600 kronor. När du anställs via Jobzone bestäms lönen utifrån GFL, genomsnittligt förtjänstläge.