fbpx

Montör Malmö

Lediga jobb som montör i Malmö!

Montör är egentligen en mycket bred yrkeskategori som inkluderar en mängd olika sysslor. Du kan jobba som montör av möbler, VVS-montör, fordonsmontör eller som takmontör. I alla sysslor en montör gör är målet att delar ska sättas ihop till en helhet. Det jobbet kräver tålamod och noggrannhet. Är du en person som är händig och tycker om att pussla ihop saker? Då kan montör vara rätt yrke för dig. Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta ditt ny jobb som montör i Malmö.

Malmö är Sveriges tredje största stad i den levande Öresundsregionen, där verksamheter från Malmö och Köpenhamn blandas. Här finns det gott om arbeten och möjligheter till karriär för den som är driven.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en montör?

Att jobba som montör handlar många gånger om att installera en viss vara eller ett system, där de som är montörer även är experter. En VVS-montör ska se till att ledningar monteras tätt och säkert. En takmontör monterar ihop takdelar till ett heltäckande, skyddande lager för huset.

Både VVS-montören och takmontören är specialiserad på sina varor och har allt som oftast rollen som rådgivare för sin produkt. Inte sällan är montören inkluderad redan i planeringsfasen. För att arbeta som en specialiserad montör behöver man i de flesta fall en yrkesutbildning från till exempel gymnasium eller yrkeshögskola.

Men det finns även en annan kategori montörer som arbetar mer generellt med olika installationer av möbler, lampor, kontorsinredning och liknande. Den montören har i många fall hoppat på sitt montörsjobb utan specifik utbildning. Det viktiga är att vara händig och att snabbt kunna ta till sig nya arbetsuppgifter i nya situationer. Perfekt som ett första jobb för många som försöker hitta en väg in på arbetsmarknaden.

Vilken lön har en montör?

Om du är intresserad av att bli en montör i Malmö har du en bra chans att få en trygg start på ditt nya arbetsliv med oss på Jobzone. Vi på Jobzone hjälper dig att hitta rätt bland lediga montörsjobb och ser till att du får en bra marknadsanpassad lön i din nya tjänst. Den lön du får baseras på just vilka arbetsuppgifter du har, så den kan variera mellan olika uppdrag.

Lönen är dock alltid i linje med andras arbete inom samma kategori genom att den baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Här gäller det generellt att lönen ligger högre för de arbeten som kräver montörer med specifika utbildningar.