fbpx

Montör Norrköping

Vill du jobba som montör i Norrköping?

Här kan du se vilka av Jobzones kunder i Norrköping som söker montörer just nu. När du börjar arbeta för en kund blir du anställd av Jobzone. Ofta kan detta vara första steget till att få en anställning som montör direkt hos kunden i Norrköping.

När du blir anställd som montör via Jobzone sätts din lön utifrån GFL, alltså genomsnittet för montörer med liknande arbetsuppgifter på den aktuella arbetsplatsen. Den genomsnittliga lönen för montörer i Sverige ligger på 31 600 kronor, men vad du kan tjäna som montör i Norrköping beror på företaget och uppdraget.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobba som montör i Norrköping – vad krävs för att få arbete?

Precis som i övriga Sverige kräver en del montörsjobb i Norrköping specifik utbildning för yrket. Det gäller till exempel VVS-montör, fordonsmontör och takmontör. Många företag erbjuder lärlingsutbildningar men ofta krävs ändå någon form av grundläggande utbildning inom området. Exempelvis är det meriterande att ha gått fordonsprogrammet på gymnasiet om du vill bli fordonsmontör.

Arbetet som montör passar dig som tycker om att jobba praktiskt och är tekniskt kunnig. Kreativitet och förmåga att lösa problem efterfrågas ofta. Om du tycker att detta stämmer in på dig eller bara är nyfiken på arbetet som montör, kolla då in vilka annonser Jobzone har för montörer i Norrköping just nu!